fbpx

Atunci când vă asumați niște lucruri și vă hotărâți să le duceți până la capăt, va trebui să treceți uneori prin zone furtunoase.

Dar tot acest efort nu înseamnă că trebuie să renunțați la principii sau la ceea ce vă place. Dimpotrivă. La ce compromisuri să vă așteptați atunci?

Continuăm seria de sfaturi care vă pot ajuta să progresați în antreprenoriat spunându-vă că nu le puteți avea pe toate… așa că fiți atenți ce alegeri faceți. Click & play & enjoy!

****
Despre Business Vibes, la #EM360: după aproape 15 ani de antreprenoriat, Adi Măniuțiu, fondator al EM360 Group (pe de o parte, agenția de consultanță și comunicare, pe de altă parte studioul și platforma media EM360), împărtășește câteva idei și gânduri extrase direct din experiența proprie.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau