fbpx

Vin vremuri complicate, chiar în sensul unei noi ordini economice în lume; vestea bună e că perioada va fi plină de tot felul de oportunități. Sunt multe domenii care acum răsar și cresc, apar noi nişe, noi nevoi.

Așa că aveți curajul de a vă reinventa constant, de a vă redescoperi și de a vă diferenția, mizând în continuare pe punctele voastre forte și pe ceea ce vă face plăcere. Dacă trebuie să puneți din nou burta pe carte, faceți-o!

Și, mai ales, fiți creativi!

****
Despre Business Vibes, la #EM360: după aproape 15 ani de antreprenoriat, Adi Măniuțiu, fondator al EM360 Group (pe de o parte, agenția de consultanță și comunicare, pe de altă parte studioul și platforma media EM360), împărtășește câteva idei și gânduri extrase direct din experiența proprie.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau