fbpx

Știți cum se întâmplă într-un cazino când un jucător pierde, pierde, pierde, dar își dublează de fiecare dată mizele, în speranța că va câștiga mai mult? Sau că va mai recupera măcar din pierdere?

De fapt, jucătorul nu face decât să iasă și mai „buşit”, poate chiar falimentar. Același lucru se poate întâmpla și în business, când mirajul sau încăpățânarea de a merge mai departe cu orice preț nu vă lasă să mai gândiți cum trebuie…

Cum să știți când să vă opriți?

****
Despre Business Vibes, la #EM360: după aproape 15 ani de antreprenoriat, Adi Măniuțiu, fondator al EM360 Group (pe de o parte, agenția de consultanță și comunicare, pe de altă parte studioul și platforma media EM360), împărtășește câteva idei și gânduri extrase direct din experiența proprie.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau