fbpx

Cu profesorul universitar Cristian Păun (ASE), un liberal absolut, despre manipulările propagandistice ale unui tablou de bord macro-economic coafat și scos din context, despre riscurile pe care le atrage după sine lipsa de asumare a unei opoziții unite (în traducere: despre liberlaii care riscă în următoarea perioadă să se frigă serios de tot – băieți nu prea au mulți bani în traistă, iar dacă mențin veniturile, ceea ce vor face, s-ar putea regăsi în ingrata ipostază în care nici ei nu vor face mare lucru pe zona de investiții mari). 

Am vorbit despre rolul statului azi, în politica de azi, dar și despre viitor și demența unor politicieni care nu reușesc să înțeleagă miza ILG – investment led growth (profesoru Păun a identificat și câteva surse clare de bani). Anyway, să știți că am vorbit și despre ceea ce ne așteaptă, am făcut câteva proiecții și previziuni, scoțând în evidență cele mai mari probleme și pericole, dar și cele mai consistente oportunități și perspecetive ale perioadei următoare. Cu echilibru. Uitați-vă, altfel nici nu știți ce pierdeți! : ))) O discuție savuroasă, entertaining, consistentă și pe cifre cu un om fain!

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

 #EM360Studio    #EM360ExpectMore

 

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau