fbpx

O întâlnire super interesantă, în living-ul EM360, cu Cristina Chiriac, președintele CONAF. O emisiune în care am vorbit despre depopularea României, despre nivelul de trai și calitatea serviciului public care provoacă exodul, despre problemele de pe piața muncii și deficitul teribil care devine tot mai simțitor și, desigur, despre contextul in care a pornit Pactul Pentru Muncă.

Am vorbit și despre atmosfera din business și antreprenoriat și n-am lăsat la o parte nici privatizările. O discuție foarte vie și largă, dar una din care s-au conturat câteva soluții realiste și câțiva pași obligatorii pe care va trebui să-i facem… Chiar dacă ne așteaptă o groază de turbulențe și efervescențe electorale și populiste în următoarele 12-13 luni. Enjoy!

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

 #EM360Studio    #EM360ExpectMore

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau