fbpx

O nouă ediție Income. Dinamică, flexibilă, cu o tematică relevantă, emisiunea constituie un instrument competent în încercarea de înţelegere a proceselor economice, a semnificaţiilor şi a consecinţelor acestora. Am dezbătut, împreună cu invitații, idei, strategii și trenduri, dat am făcut și analize sectoriale de actualitate, în cadrul rubricilor specifice: Income 360, Red Alert, BizSchool, Safe Income și Sfatul săptămânii.

Andrei Greogorian este un tânăr antreprenor care a pornit un business, acum de mare succes, pentru care a fost creditat de o colegă cu 2.000 de lei. Banii de atunci i-a investit într-un curs. Avea însă la activ lecții prețioase de business, după 10 ani în care a creat de la zero mai multe afaceri. A cunoscut și lecția falimentului, dar și pe cea a succesului, care pe mulți îi sperie, pentru că poți să cazi foarte repede, dacă nu știi ce să faci la vârf. Urmăriți povestea lui în interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.
Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau