fbpx

Nu știu dacă ”manifest” sau ”crez” e denumirea corectă. Dar știu că e o chestie sinceră, în care cred. Probabil, cel mai corect ar fi ”asumare”. Everybody should have some sort of manifesto. Well, this is mine! What’s yours? #EM360

România are pământ roditor și rezerve de apă… România are energie… România are oameni… Acestea sunt cele trei puncte forte, majore, pe care România trebuie să mizeze pentru a se relansa și redefini, nu doar ca economie, ci și ca nație. Vorbesc despre aceste trei puncte forte, majore, asumat si in temă. E motivul pentru care mă implic și încerc să fiu cât mai sincer si mai prezent in dezbaterile aferente.

PS: Apropos de pământ, dinozauri și oameni. Da, știu că algele și planctonul au avut un rol mult incomensurabil mai mare, dar da, dinozaurii dau mai bine pe copertă. Dincolo de orice glumă, acest top 3 e o chestiune serioasă!

O VARIANTA DE ARTICOL SCRIS DESPRE ACEASTE PUNCTE GASITI AICI.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau