fbpx
Cycle The Americas: jefuit cu cuțitul în Panama City și rămas doar cu hainele de pe el; la un pas să fie victima unui jaf armat într-un hotel din Calabozo, în Venezuela; atacat de 3 puștani cu arma în mână, în Guiana Franceză…apoi 450 de km de off-road prin jungla Guyaneză… Ar putea să pară o aventură violentă. Experiența a fost însă înălțătoare, iar expediția, deși ar fi trebuit să dureze inițial doar câteva luni, l-a purtat pe Radu, pe bicicletă, nu mai puțin de 34.500 de km prin mai toate țările Americii de Nord și Sud.O aventură incredibilă, la EM360 Out Of The Box!

RADU PĂLTINEANU este singurul român care a traversat întregul continent american pe bicicletă. A pornit din Alaska și după mai bine de 3 ani a ajuns chiar în „Capătul Lumii”, în Ushuaia, Argentina.

EM360 cu Adi Maniutiu pe Facebook

EM360 cu Adi Maniutiu – Out Of The Box pe Youtube

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau