fbpx

Invitat: Horia Grigorescu, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română

Ne confruntăm cu o perioadă foarte dinamică, în care toate businessurile mari din România, și la nivel global, au posibilitatea ca în această situație de neprevăzut să găsească acele soluții rapide prin care să se adapteze nevoilor cerute de piață.

De la livrările de colete venite din China și până la plicurile cu pensiile lăsate oamenilor de la sate, afacerea companiei de stat Poșta Română este una extrem de largă. Acum are în plan dezvoltarea afacerilor în zona de curierat, o piață care a crescut în ritm amețitor, spune Horia Grigorescu, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, invitat la EM360TALK.

În urma problemelor din China, consumatorii din România încep să-și diversifice comportamentul online și să se uite din ce în ce mai mult pe zona de Amazon, spune acesta. Iar  O ocazie bună pentru Poșta Română de a încerca să exploateze prezența Amazon în Europa și să se poziționeze ca partener important pentru acest flux logistic.

banner webinar deciziile in noua economie posta romana omv petrom

Tot pentru a dezvolta această direcție a serviciilor de curierat, compania a creat „prohttps://www.em360.ro/wp-content/uploads/2020/04/banner-sponsor-webinar-02.jpgdusul” StaiAcasă, care are 4 direcții și 4 tipuri de clienți. Printre ei, marii retaileri – pentru piața cumpărăturilor online, dar și instituțiile publice – pentru servicii cu componentă socială.

O altă direcție este distribuirea de medicamente inclusiv în zonele rurale, unde accesul oamenilor la farmacii este mai dificil, prin „Medicamente la tine acasă”.

Aflați mai multe despre acest nou produs, dar și despre planul lui Horia Grigorescu de a (re)face din compania strategică Poșta Română un jucător care să conteze, din discuția integrală.

INTERVIEW HIGHLIGHT:

Modelul de business pe care-l urmărește Horia Georgescu la Poșta Română este acela al Poștei din Elveția:

 

EM360TALK este o co-producție între EM360 Studio și Revista Economistul, o componentă a colaborării dintre Adrian Măniuțiu și Daniel Apostol. EM360TALK poate fi urmărită și la PROFIT TV.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau