fbpx

O simplă căutare pe Google pentru David Parmenter va da următorul rezultat: „David Parmenter, the King of KPI’s”.

Într-o țară plină de (falși) „regi”, care mai de care mai sclipitori în principal de la metalul bijuteriilor opulente, vedete ale unor zone obscure, e normal să îți urmezi reflexul de a încerca să verifici, să afli mai mult despre „The King”. (Și, recunosc, eu cred greu ceea ce văd așa, din prima…)

În comunitatea exclusivistă a managementului performanței, David Parmenter este, cu adevărat, Regele. Autor al mai multor bestseller-uri (‘Key Performance Indicators – developing, implementing and using winning KPIs’ sau ‘Pareto’s 80/20 Rule for Corporate Accountants’), consultant al unor importanți manageri internaționali și speaker motivațional, Parmenter este un „vrăjitor” al publicului, indiferent că o face în scris sau direct în fața oamenilor.”Organizațiile care au adoptat „Kaizen” – practica japoneză a continuei dezvoltări – au trăit schimbări în bine incredibile” spune „The King”. „Am fost dat afară dintr-un job după 5 luni. Lecțiile pe carele-am învățat atunci încă îmi influențează felul de a gîndi.”

sursa foto: davidparmenter.com

Eu m-am convins. Poate că „The King of KPI’s” sună pompos pentru gusturile prea fine ale unora dintre noi, însă nimeni nu va contesta valoarea cuvintelor lui David Parmenter.

Pe 10 și 11 octombrie, la Brașov, vom avea ocazia să-l vedem și auzim în persoană, pentru că vine la „Great People Inside Conference”.

 

 

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau