fbpx

Biggest fake in history?

Probabil cel mai mare FAKE din istoria secolului 20. O dezinformare, o manipulare. Un fals uriaș (inițial involuntar). Unul care a băgat însă mulți oameni în mormânt. Milioane. Încep să-l explic de la minutul 9 încolo (până acolo, în primele 8-9 min. vă spun câteva chestii despre modul general de funcționare și propagare al fake-urilor).

Anyway: vorbim desore, probabil, cel mai mare FAKE din istoria secolului 20. O dezinformare, o manipulare. Un fals uriaș (inițial involuntar). Unul care a băgat însă mulți oameni în mormânt. Milioane.

Vă plac conspirațiile? Dar dulciurile? Dar FAKE NEWS-urile? În acest episod EM360 – Business Guru vorbim despre Fake News, Zahăr și Grăsimi – despre felul cum unii (din incompetență, prostie, paranoia, lăcomie) i-au lăsat pe alții să construiască o imagine total eronată despre nutriție, alimentație și sănătate publică. Despre cât de riscant e să luăm totul ”de bun și corect”, despre riscurile uriașe din spatele lui ”crede și nu cerceta”.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

#EM360TALK    #EM360cuAdiManiutiu    #EM360    #EM360Live    #EM360EconomyAndMore    #EM360EntertainmentAndMore    #EM360Studio    #EM360ExpectMore    #DanielApostol    #Economistul    #CoProductieEconomistulEM360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau