fbpx

Mihai Măniuțiu ne-a dezvăluit, aici la EM360, felul în care opțiunile politice pot afecta viața unui artist. Până la urmă, un scriitor bun nu e tot aia cu un cetățean bun… oare ar trebui?

Mihai Măniuțiu se inspiră din Winston Churchill pentru a găsi cea mai mare capcană pe care liderii ar trebui să o evite: puterea care corupe absolut!

În arta actuală există extrem de multă impostură, ne spune tata, scriitor și regizor. Cum își explică Mihai Măniuțiu acest fenomen și care sunt artiștii care nu vor trece testul timpului, aflați chiar în acest clip video.

Mihai Măniuțiu, scriitor și regizor, ne vorbește despre mobilizarea masivă, din mai 2019, pentru votul de la alegerile europarlamentare, și adaugă un mesaj clar pentru tinerii României.

Mihai Măniuțiu ne spune cum părinții își pot ajuta copiii să descopere plăcerea cititului și despre importanța absolut vitală a cărților.

Mihai Măniuțiu, la EM360, alias tata, ne explică de ce e bine ca regizorii și scriitorii să spele și ei vasele…O fi relaxant? O fi sursă creativă? : ))

Tată-fiu. Vorbim despre creație și despre antidotul fricii de moarte. Da, da, chestii grele – sau poate nu. Depinde de perspectivă. Mihai Măniuțiu: ”De la 5-6 ani mi-am dat seama că pot să dispar oricând (…) dar atunci când fac o piesă de teatru frica de moarte se risipește.” Vorbim și despre oameni care, la capătul unei vieți, lasă enorm în urma lor, deși trăiesc chinuiți de sentimentul unei vieți irosite, unei vieți neîmplinite… tata crede că bunicul meu a fost un astfel de om.

A DOUA PARTE A DISCUTIEI, AICI.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau