fbpx

PRIMA PARTE A DISCUTIEI, AICI.

Mihai Măniuțiu: ”Nu poți controla o societate democratică păcălind-o” … Cu alte cuvinte, încrâncenarea și frustrarea pe care le simt românii în legătură cu promisiunile nerespectate referitoare la proiectele de infrastructură sunt justificate. Cum arată pentru tatăl, regizorul, scriitorul, profesorul Mihai Măniuțiu România viitorului aflați cu un singur click, aici la EM360.

Mihai Măniuțiu, scriitor și regizor, ne-a dezvăluit, aici la EM 360, ce-l bântuie și ce nu îl lasă noaptea să doarmă.

Scriitorul și regizorul Mihai Măniuțiu crede că dacă ar șterge un singur moment din istoria universului ar face să dispară toate problemele omenirii… Dumnezeu pentru o zi!

Mihai Măniuțiu explică modul în care ar încerca să convingă un străin să se mute în România. Hai cu Promo-România : )!

Tata nu așteptă – și nici nu a așteptat vreodată – ”liderul providențial” … și asta m-a învățat și pe mine să fac – ”nu aștepta, providential, niciodată nimic de la alții, fă tu singur!” îmi spunea de când eram mic… Cu atât mai mult cu cât istoria a demonstrat că cei care și-au ”câștigat” o asemenea imagine au făcut mai mult rău decât bine. Mesianismul decadent al unor conducători falși, închipuiți, poate fi foarte nociv. Cum recunoaștem liderii inteligenți de care (în România) avem atât de mare nevoie?

Feriți-vă de măgăruș… adică de manipulări, știri false și dușuri pe creier: invitat la EM360, scriitorul și regizorul Mihai Măniuțiu explică felul în care putem diferenția știrile false de cele reale, într-o junglă informațională, aparent, tot mai toxică!

PRIMA PARTE A DISCUTIEI, AICI.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau