fbpx

Avocatul Gabriel Biriș și președintele AAFBR Iancu Guda sunt invitați in studioul EM360 și discută cu Adrian Măniuțiu despre starea națiunii și a economiei… Și desigur despre cum va arăta ultima parte a anului 2019. Iată episoadele discuției:

Iancu Guda, președinte AAFBR, ne spune cum arată situația economică a țării și ce s-ar fi putut realiza dacă nu am fi pus carul înainte boilor. Păcat…

Spot the difference cu Gabi Biriș: un drum din nordul Italiei prin fosta Iugoslavie, spre Grecia vs. un drum spre munte, pe valea Prahovei. Cred că vă puteți imagina ce și cum…

Ce fac țările de pe lângă noi? Croația, Cehia, Bulgaria? Ei bine au trecut cu ANAF-ul lor în secolul 21, l-au adus în prezent, în pas cu tehnologia, informatizat. La noi…nu. 22 de miliarde de euro ar fi adus la bugetul statului implementarea unui astfel de sistem. Doare, nu?

Doi oameni faini spun ce ar schimba dacă ar căpăta super-puteri…și au niște super idei. De urmărit!

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau